Így evakuálták Ficót közvetlenül a merénylet után! (Videó)

2024. május 15. 16:07

A szlovák kormányfő több lövést is kapott.

2024. május 15. 16:07
null

Ahogy mi is beszámoltunk róla, Robert Fico szlovák kormányfő ellen merényletet követtek el. Sajtóinformációk szerint a szlovák kormányfőt a gyomrán és a mellkasán érte találat. A feltételezett elkövetőt őrizetbe vették. A helyszínt és a környéket evakuálták. A jelentések szerint azután lőttek a szlovák kormányfőre, hogy a miniszterelnök a kormányülés után az emberek közé ment, ekkor kiálta valaki, hogy „Robo, gyere ide”. A jelentések szerint Robert Fico épp kezet fogott valakivel, amikor eldörült a lövés. Egyelőre nincs pontos információ arról, hányszor lőttek a politikusra, a szem- és fültanúk három-négy lövésről számoltak be.

Fico a földre esett, véres sérülés volt a mellkasán és a fején”

– tette hozzá. Közben egy felvétel is napvilágot látott Robert Fico evakuálásáról közvetlenül a merénylet után! A videót alább tekinthetik meg:

 

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-87
2024. május 28. 19:46
🍓 ️ ­­­É­r­­t­é­­k­e­l­­d­­ ­a­­ ­­­s­­z­­e­­x­­i­­­ ­­p­­­u­n­­­c­i­­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­𝐍
Patika
2024. május 16. 06:18
Evakuálták, mi?! tudod mit jelent? - kiüríteni (Ficót kiürítették, ahogy elnéztem tényleg... betuszkolták autóba-kivették-mentőbe áttették, hátha elvérzik eközben)
orrban
2024. május 15. 18:41
Feléledt Európa immunrendszere!!
orrban
2024. május 15. 18:38
Nincs nagy gond csak guggolva tárogatózott a magyargyűlölö szlovák bünöző
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!